MELD JE AAN

RESPECT OP JOUW SPORTCLUB

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren: de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. De leefwereld van jongeren speelt zich onder andere af op de sportclub. Respectvol samenleven begint daarom op de sportclub.

Bijna iedere dag zetten coaches en trainers zich in om hun jonge sporters te trainen en te stimuleren. Met oog op de pijlers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Doe mee aan de Week van Respect en zet dit thema volop in de aandacht op de sportclub! Ter invulling van een veilig en respectvol sportklimaat biedt de Respect Foundation alle deelnemende sportclubs inspirerende respect activiteiten. In het draaiboek vind je handige stappenplannen en uitleg over de beschikbare materialen.

Alle Informatie

DRAAIBOEK SPORT

Ter ondersteuning bieden wij alle sportverenigingen een draaiboek, met alles wat je nodig hebt om een feestelijke en inhoudelijke Week van Respect te organiseren.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

“Wij hebben de Respectboxen tijdens de gymlessen gebruikt. Dit was een groot succes!”

– Buurtsportcoach Maassluis

DOWNLOADS

SPORT

Activiteit: Respect langs de lijn

Kaart Respect Wedstrijd

Pittige gesprekken Sport

Sport Inspiratie - Wist je dat?

DilemmaGoals: Positief Coachen

Stelling Race: Positief coachen

DilemmaGoals: Tegenstanders

Stelling Race: Tegenstanders

Organiseer een Respect bijeenkomst

VIDEO'S

PARTNERS

SPORTBONDEN

Met trots werk(t)en we samen met de volgende sportbonden.
0 +

RESPECTGEMEENTEN

0

RESPECTBOXEN

0 +

DOCENTEN

0 +

GASTLESSEN