MELD JE AAN

RESPECT OP JOUW SPORTCLUB

Bijna iedere dag zetten coaches en trainers zich in om hun jonge sporters te trainen, te stimuleren en te activeren. In de Week van Respect richten wij ons natuurlijk ook op jongeren: de generatie van de toekomst! Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. Hun leefwereld speelt zich onder andere af op de sportclub – daar waar respectvol samenleven begint. 

Doe mee aan de Week van Respect (met het oog op de pijlers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving) en zet dit thema volop in de aandacht op de sportclub! Ter invulling van een veilig en respectvol sportklimaat biedt Respect Foundation alle deelnemende sportclubs inspirerende respect activiteiten. In het draaiboek (zie hieronder) vind je handige stappenplannen en uitleg over de beschikbare materialen.

Alle Informatie

DRAAIBOEK SPORT

Ter ondersteuning bieden wij alle sportverenigingen een draaiboek, met alles wat je nodig hebt om een feestelijke en inhoudelijke Week van Respect te organiseren. Wij werken momenteel hard aan de nieuwe draaiboeken voor 2024.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Sportbonden

Samenwerkingen

In de Week van Respect werken we samen met verschillende sportbonden van Nederland. Respect en Sport zijn natuurlijk altijd met elkaar verbonden. Samen werken we aan een veilig sportklimaat waarin iedereen zich thuis voelt en actief kan meedoen.

“Wij hebben de Respectboxen tijdens de gymlessen gebruikt. Dit was een groot succes!”

– Buurtsportcoach Maassluis

VIDEO'S

PARTNERS

SPORTBONDEN

Met trots werk(t)en we samen met de volgende sportbonden.
0 +

RESPECTGEMEENTEN

0

RESPECTBOXEN

0 +

DOCENTEN

0 +

GASTLESSEN