RESPECT GEMEENTEN

WE SLAAN DE HANDEN INEEN

Gemeenten vormen een fundamentele samenwerkingspartner in de Week van Respect. Zij weten bij uitstek wat er bij hen speelt en wat er nodig is. Om respect structureel in te bedden, is het daarom belangrijk de handen ineen te slaan op lokaal niveau. Als Respect Gemeente haak je aan op het gedachtegoed, de landelijke impact en onze expertise op het activeren van jongeren: de generatie van de toekomst. Alle scholen, sportclubs en jongerenwerkers in deze gemeenten kunnen rekenen op onze expertise, ondersteuning en (les)materialen.

Met onze nationale impact en de lokale kracht van gemeenten, bouwen we samen aan een respectvolle samenleving.

HET PERSOONLIJK VERHAAL

AMBASSADEURS VAN RESPECT

De burgemeester en/of wethouder(s) zetten zich in als ambassadeurs van de Week van Respect: zij geven gastlessen waarin ze via hun persoonlijke verhalen jongeren binnen hun gemeente inspireren en het gesprek met ze aangaan.

Haak aan als Respect Gemeente en vergroot de landelijke impact!

Alle Informatie

DRAAIBOEK GEMEENTEN

Aangehaakt als Respect Gemeente? Onze accounthouders nemen je stap voor stap mee in het organiseren van een impactvolle Week van Respect. Ter ondersteuning stellen wij dit draaiboek en standaard documenten beschikbaar.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

AANTAL RESPECT GEMEENTEN 2023:

0

Bekijk welke gemeenten tot nu toe al zijn aangehaakt.

0 +

RESPECTGEMEENTEN

0 +

RESPECTBOXEN

0 +

DOCENTEN

0 +

GASTLESSEN

WEEK VAN RESPECT

DOWNLOADS GEMEENTEN

Uitnodiging gemeenten

Uitnodiging sport

Uitnodiging scholen

Uitnodiging jongerenwerkers

Uitnodiging gastsprekers

Standaard matchmail

Uitnodiging partnerorganisaties

PARTNERS

RESPECT GEMEENTEN

Dit zijn de officiële partnergemeenten waarmee we tijdens de Week van Respect 2022 hebben samengewerkt. Klik op de logo’s om te lezen welke respect activiteiten er plaatsvonden in deze gemeenten.

Klik hieronder op de logo’s om de factsheets per gemeente te zien.

WORD PARTNERGEMEENTE!

MEER INFORMATIE?