MELD JE AAN

RESPECT OP JOUW SPORTCLUB

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren; de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. De leefwereld van jongeren speelt zich niet alleen af op school. Ook hun sportclub vormt een belangrijk onderdeel. Respectvol samenleven begint daarom (ook) op de sportclub.

Bijna iedere dag zetten coaches en trainers zich in om hun jonge sporters te trainen en te stimuleren. Met hierbij de belangrijke pijlers: respect voor jezelf, elkaar en je omgeving.

Doe mee aan de Week van Respect en zet het thema volop in de aandacht op de sportclub! Ter invulling van een veilig en respectvol sportklimaat bieden wij alle deelnemende sportclubs inspirerende Respect activiteiten. Vind deze in het draaiboek “Organiseer de Week van Respect, sporteditie!” Geheel met stappenplan en bijbehorende materialen.

Alle Informatie

DRAAIBOEK SPORT

Ter ondersteuning bieden wij alle sportclubs een Week van Respect draaiboek; geheel met stappenplan, inspiratie en bijbehorende materialen. En bij vragen staan wij voor jullie klaar!

Let op: Dit draaiboek is gemaakt voor de Week van Respect 2020. Houd deze pagina in de gaten voor het draaiboek 2021!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

INSTRUCTIEVIDEO'S

RESPECT MET KENCHI

DOWNLOADS

SPORT

Uitnodiging scheidsrechter

Respect CommunicatieKit

PARTNERS

SPORTBONDEN

De officiële sportbonden van de Week van Respect zijn:

Meld je aan

FOCUS OP MEER RESPECT

DOE OOK MEE!  0 +

  GEMEENTEN

  0

  SPORTBONDEN

  0 +

  SCHOLEN

  0 +

  GASTSPREKERS