RESPECT GEMEENTEN

WE SLAAN DE HANDEN INEEN

Gemeenten vormen een fundamentele samenwerkingspartner in de Week van Respect. Zij weten bij uitstek wat er bij hen speelt en wat er nodig is. Om respect structureel in te bedden, is het daarom belangrijk de handen ineen te slaan op lokaal niveau. Als partnergemeente haak je aan op het gedachtegoed, landelijke impact en onze expertise op het activeren van jongeren: de generatie van de toekomst. Alle scholen en sportclubs in de gemeente kunnen rekenen op onze expertise, ondersteuning en lesmaterialen.

Met onze nationale impact en de lokale kracht van gemeenten, bouwen we samen aan een respectvolle samenleving. Samen staan we sterk!

HET PERSOONLIJK VERHAAL

AMBASSADEURS VAN RESPECT

Als partnergemeente zijn de burgemeester en/of wethouder(s) ambassadeurs van de Week van Respect: zij geven gastlessen waarin ze via hun persoonlijk verhaal het gesprek aangaan met hun jongeren.

Ga het gesprek aan met jongeren binnen de gemeente en word partner van de week van respect!

Alle Informatie

DRAAIBOEK GEMEENTEN

In dit draaiboek vindt u het aanbod vanuit de Respect Foundation om van uw gemeente een échte respect gemeente te maken. Via een stappenplan nemen we u mee welke mogelijkheden er zijn om optimaal deel te nemen aan de Week van Respect. En bij vragen, staat ons team voor jullie klaar! Momenteel werken wij aan een vernieuwde versie.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

AANTAL RESPECTGEMEENTEN 2022:

0

0 +

GEMEENTEN

0

SPORTBONDEN

0 +

SCHOLEN

0 +

GASTSPREKERS

WEEK VAN RESPECT

DOWNLOADS GEMEENTEN

Uitnodiging gemeenten

Uitnodiging voor gastsprekers

Standaard matchmail

Aanmeldformulier scholen

Uitnodiging Sportclubs

Uitnodiging Jongerenwerkers

PARTNERS

RESPECT GEMEENTEN 2021

Dit waren de officiële partnergemeenten van de Week van Respect 2021. Klik op de logo’s om te lezen welke Respect Activiteiten er plaatsvonden in deze gemeenten.

WORD PARTNERGEMEENTE!

MEER INFORMATIE?