MELD JE AAN

Jongerenwerkers

In de Week van Respect richten wij ons op jongeren: de generatie van de toekomst. Want wat zij jong leren, nemen zij de rest van hun leven mee. De leefwereld van jongeren speelt zich naast school en de sportclub, ook af op straat en bij jongerenwerk organisaties.

Jongerenwerkers spreken de taal van jongeren en zetten zich iedere dag in om activiteiten te organiseren voor jongeren, met hen in gesprek te gaan en hen te ondersteunen. Respectvol samenleven vormt de rode draad in hun werk.

Speciaal voor jongerenwerkers heeft de Respect Foundation materialen ontwikkeld om samen met de jongeren mee aan de slag te gaan, en hen volop te activeren. Doe mee aan de Week van Respect en zet het thema respect éxtra in de schijnwerpers. Ambulant of bij jullie op locatie.

“Het blijft voor ons waardevol om extra materiaal te hebben waardoor we interactief in gesprek kunnen gaan over respect. Normaliter is het gesprek over respect goed te voeren alleen met materiaal kan je nog iets extra’s te weeg brengen bij de jongeren.”
– Jongerenwerker West-Betuwe

DOWNLOADS

JONGERENWERK

Positive Vibes!

We need a hero!

De straat op!

Lijnoefening

3-stappen interview

Kletspot

RESPECT & JONGERENWERK

SAMEN MAKEN WE IMPACT

Dit zijn de jongerenwerk organisaties waarmee de Respect Gemeenten tijdens de Week van Respect samenwerk(t)en.