WORD OOK GASTSPREKER

DE KRACHT VAN HET
PERSOONLIJKE VERHAAL

Tijdens de Week van Respect geven honderden gastsprekers door heel Nederland gastlessen op scholen, sportclubs en bij jongerenwerk organisaties. De gastlessen staan in het teken van persoonlijke verhalen.
De kracht van het persoonlijke verhaal is al 17 jaar één van de belangrijkste elementen in de Week van Respect. Ervaring leert dat dit zorgt voor (meer) begrip voor de ander, en je zo écht verbinding maakt met jongeren. Door het gesprek met hen aan te gaan, inspireer je hen en maak jij het verschil!

DEEL JOUW VERHAAL

Afgelopen jaren gingen honderden gastsprekers zoals burgemeesters, wethouders, BN’ers, ministers, Kamerleden, topsporters, politieagenten, jeugdwerkers, etc. de klas in om het gesprek met jongeren aan te gaan. Zij activeerden jongeren om zélf bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt en aan deelneemt.

Samen bereikten we al meer dan 3.3 miljoen jongeren, en daar zijn we trots op! Doe jij ook mee?

Als de kinderen zó de wereld in kunnen stappen, met herinneringen aan deze ontmoetingen, dan hebben ze waardevolle ervaringen opgedaan.

Elly de Jong, Leerkracht groep 7, OBS de Roos,
over de persoonlijke verhalen gedeeld tijdens de gastlessen

PERSOONLIJK VERHAAL

HOE VERTEL IK MIJN VERHAAL

MASTERCLASS

Digitale Q&A sessie

Naast de begeleidende materialen voor gastsprekers, organiseren wij digitale en persoonlijke Q&A sessies. Een inspirerende en interactieve sessie, waarin je al je vragen kunt stellen en wij onze jarenlange expertise delen wat betreft de aanpak, didactische tips en leeftijd adequate benadering.

Respect Ambassadeurs

Gastsprekers

Aantal gastlessen in 2022:

0

Meld je aan

OOK GASTSPREKER WORDEN?

INSPIREER MET JOUW VERHAAL

Wil jij gastspreker worden, of wil je eerst meer informatie ontvangen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!